top of page

over ons

VLJ Office Zonhoven Belgium by vlj-architecten.jpg
VLJ Residence Zonhoven Belgium by vlj-architecten.jpg
VLJ Residence Zonhoven Belgium by vlj-architecten.jpg

Dirk Van Lee en Jenny Janssen, samen Van Lee & Janssen Architecten of kortweg vlj-architecten zijn niet alleen in het dagelijks leven partners, maar vormen ook op werkvlak een team en delen hun passie voor hedendaagse architectuur en uitgepuurde interieurs.

 

Deze gemeenschappelijke passie vormt de drijfveer om van elk project een unieke realisatie te maken.

Door onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie tillen we ieder project naar een hoger niveau.

 

Wij hechten heel veel belang aan een persoonlijk contact met de klant gedurende het volledige bouwproces van eerste schets tot afgewerkt project. 

 

Een project volledig op maat van de klant, rekening houdend met zijn wensen, budget en persoonlijkheid.

Functionaliteit wordt moeiteloos gecombineerd met verrassende doorzichten, een doordachte gelaagdheid waar binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.

Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en een uitgesproken fijngevoeligheid in detailleringen zijn kenmerkend voor al onze realisaties.

 

Bij ons kan je als klant kiezen voor een All-in-one concept. 

We begeleiden je doorheen het volledige bouwproces: van de zoektocht naar het juiste bouwperceel, de eerste schetsen, materiaalkeuzes, integratie van hedendaagse technieken, over de ruwbouw, tot de afwerking en volledige inrichting van je interieur.

Wil je meer weten?

Bekijk dan hier enkele van onze realisaties of contacteer ons voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Jenny Janssen zwart wit.JPG
dirk_edited_edited.jpg
bottom of page